Бойко Борисов: Трябва локдаун за правителството

Кацаров да си подава оставката! Той е маша, а не лекар като лекарите, добави той

Борисов на брифинга на ГЕРБ
Борисов на брифинга на ГЕРБ

"Кацаров е маша. Той не е и лекар като лекарите. Такива като проф. Балтов, проф. Мутафчийски, проф. Кантарджиев и проф. Ангелов бяха изчегъртани'', възмути се Борисов. И добави: "Трябва локдаун на правителството!".

Репресивната машина на Радев трябва да работи на пълни обороти през следващите 20 дни, за да спечели изборите. Привикват и разпитват хора на ГЕРБ. Те имат право на всичко. Диктаторът с едноличната власт може да си прави всичко, за него няма никакво значение, че умират хора, отговори лидерът на ГЕРБ на въпрос защо се прехвърлят средства от COVID резерва на държавата в МВР на Бойко Рашков.

 

"Много бюджети съм правил, но с тези постоянни актуализации... с парите на лекарите, с това, че на лична отговорност на Кацаров се купува неразрешено лекарство. Ремдисивира бил скъп. Това са хора, за които дори нямам логика да коментирам. Да въведат от вторник за четвъртък зелен сертификат. Смешно е – класът няма да е в училище, но вечерта ще е на дискотека", коментира бившият министър-председател.

 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени