Бойко Борисов в Искърското дефиле: Защо крият човека, на когото Спецов прехвърли фирмата? Убиха ли го? Жив ли е? (ВИДЕО)

Няма от какво да се страхувате, обърна се лидерът на ГЕРБ към младежите

Бойко Борисов с младежи
Бойко Борисов с младежи Източник: Facebook
"Тази покана за разпит към мен е, за да сплашат всички вас. Ама като ви гледам - не ви е страх!", каза в поредно включване във Фейсбук преди минути  лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. С мощно "Неее" младежите отговориха, че номерата на бившия комунистически прокурор Рашков няма да минат.
 
"Защо крият човека, на когото Спецов прехвърли фирмата? Убиха ли го? Жив ли е? Къде са разследващите медии да ги питат: "Къде го намериха този човек, там, в шумата, в Драгоман"!", настоятелно попита Борисов.

"Те са пуснали на Делян Добрев, на цялата ни парламентарна група данъчни проверки. А най-големият крадливец не го питат. Да питат Спецов: "Как намерихте този човек?". 
Борисов е убеден, че всичко това (привикването му на разпит, бел. ред) се прави, защото се очаква да излезе по новините: "Бойко е извикан на разпит". Всичко, което Радев заплашваше преди месеци, сега излиза като политика на това правителство, убеден е той. "На идиоти ли ни правят? Защо си пишат благодарността на листчета, крият си телефоните", възмути се лидерът на ГЕРБ.
 
Представяте ли си какво щеше да е, ако нашите приятели от съседна Гърция завчера получиха 30 млрд.евро, а България не е получила нищо. Нула е получила. Ако управлявахме ние, представяте ли си какво щеше да е? От злоба сегашните управляващи замразиха Плана и докато нашите съседи ползват милиарди евро безвъзмездна помощ, България още не си е подала плана. Това е България на Радев, на едноличната диктатура", обясни Борисов. 

Това е втори шамар за това правителство. първият шамар беше за ваксините. Виждате, в Русия мерките се натягат много. помните, нас ни караха да купуваме руска ваксина. 17-18 000 са болните на ден в Русия и затягат мерките. Вдигнаха се заразените във Великобритания - над 10 000 са. Новите щамове идват. Ние имаме ваксини от цялата палитра - кой каквото иска. Те и това унищожиха. Когато другите държави имат планове за възстановяване, ползват парите, за да си помогнат на народите, а тези са се съсредоточили само в злоба, ярост и нарушаване на закона. 
 
"Няма от какво да се страхувате, единственият българин съм, който е бил два пъти на камината в Белия дом", добави той. 


Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени