Бойко Борисов: Вратата е отворена

Днес е последният ден, който ГЕРБ даде на ПП-ДБ за подновяване на преговорите за правителство

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: БГНЕС

"Ето, вратата е отворена". Това каза лаконично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на влизане в пленарна зала в отговор на въпрос на журналист дали ще остави отворена вратата за преговори.

 

"ГЕРБ застава твърдо зад Мария Габриел и не отстъпваме от номинацията ѝ за министър - председател! Разговори са възможни само след незабавно публично политическо извинение и след оттеглянето на Асен Василев от преговорите и от участието му в евентуален бъдещ кабинет", се казва в позиция на ПП ГЕРБ от вчера.

 

Днес е последният ден, който ГЕРБ даде на ПП-ДБ за подновяване на преговорите за правителство. В четвъртък двете формации си размениха позиции, като и двете завършваха с: Вие сте на ход.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени