Бойко Рашков закри кампанията на метежническите партии с чаша в ръка

Вътрешният министър пие вино в пластмасова чаша пред камерите

Бойко Рашков при метежниците от партията на мутрите
Бойко Рашков при метежниците от партията на мутрите
За финал на кампанията партийте на миналогодишните метежи закриха предизборните си събития в приповдигнато настроение и с тържество-годишнина пред прозорците на властта. Мая Манолова посрещна финала на кампанията си в компанията на двама министри на Радев – Велислав Минеков и Бойко Рашков, съобщава Tribune. Рашков от трибуната на протеста обяви, че е щастлив да е там и поздравява всички с огромния им успех. През това време в дясната си ръка държеше пластмасова чаша, в която се виждаше алкохолна напитка - вероятно вино или шампанско. тази склонност към крепките напитки вероятно е в основата на прякора "Чашков", който му лепнаха в социалните мрежи.
 
"Защото тези промени които настъпиха в нашата страна са в резултат на вашата роля. Вашата убеденост, че трябва да настъпят такива промени, които да издигнат България в истинска европейска държава. Миналото лято тук имаше младежи, които искаха тяхната родина да стане такава, че да се развиват тук, а не да бъдат прогонени от България и да се чувстват немили-недраги. Аз съм резултат на вас, на тези които една години изразяват своето желание и това ми дава сили, за да отстоявам вашата позиция като министър на МВР. Желая ви да бъдете още по-упорити да не спирате с протеста, докато не настъпят промените", заяви министърът и се почерпи с белезникавата течност с мирис на алкохол, която "обърна"директно пред камерите.
 
"Може да викаме, че и ние имаме Бойко, който в момента стопява лагерите на другия Бойко. Ще изпълним ли посланието на Рашков да продължим протеста?", отговориха от протеста и започнаха да пляскат на "нашите министри от нашия служебен кабинет".
 
Бойко Рашков и Мая Манолова
Бойко Рашков и Мая Манолова Източник: Facebook

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени