БСП прекрати преговорите с ГЕРБ-СДС за първия мандат

Ние резервен пръст на бутоните няма да бъдем, защото сме БСП - партия с идеология, пошегува се Нинова, която е известна като знаков скандален приватизатор и абсолютно индиферентна към идеологиите

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БГНЕС

Прекратяваме разговорите с ГЕРБ за първи мандат. Нито за участие, нито за подкрепа. Това заяви лидерът на партията Корнелия Нинова след заседание на Изпълнителното бюро на партията. Очаквахме среща между всички, извеждане на национални и напартийни задачи за експертно правителство.

 

Беше ни обещано за бюджета, където искаме дефицит около 4,5%, но забелязахме след срещата с ИТН е направена заявка, че дефицит под 3% е възможен. Борисов действа на принципа, че който каквото иска - му го дава. Така не може да се прави правителство и не може да се управлява държава, заяви председателят на БСП.

 

На нашето искане да не се изнасят оръжия за Украйна ни беше обяснено - вие ни дайте гласове да мине правителството, след това си оставайте различни. Ние резервен пръст на бутоните няма да бъдем, защото сме БСП - партия с идеология, пошегува се Нинова, която е известна като знаков скандален приватизатор и абсолютно индиферентна към идеологиите.

 

"На петата минута губи интерес към всякакви ценностни и идеологически разговори", беше казал в частен разговор пред Zonanews преди време бивш кадрови офицер от 6 отдел на някогашното мраобесно Шесто управление на ДС, който добе познава Нинова.

 

Попитахме ги имат ли намерение да променят конституцията, за да я прегазят заради Истанбулската конвенция. Габриел ни отговори, че някои са я подкрепили - още един опит за завоалиране и измама.

 

Направихме достатъчно в желанието си да дадем на България стабилност, да дадем бюджет, който да гарантира развитие на икономиката и спокойствие на хората.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени