БСП тайно получи от Румен Радев още едно министерство!

Получи го съпругата на разстрелян хазартен бос

Спортното министерство беше дадено от Радев на БСП
Спортното министерство беше дадено от Радев на БСП Източник: ММС

Задкулисната завера беше осветена днес при представянето на хората на Румен Радев начело на спортното ведомство. За спортен министър Румен Радев сложи Андрей Кузманов, за когото само се предполагаше, че е протеже на депутатката от БСП Весела Лечева.


Днес станаха ясни още факти, които доказват горното твърдение. Шеф на пресцентъра и надзорник на министъра става Ефрем Ефремов. Журналистът е личен пиар на съпругата на разстреляния хазартен бос Манол Велев, като дори има общ издателски бизнес с нея.


Ефремов беше пресаташе и на самата Лечева, когато спортното ведомство беше само агенция, като тогава сам се представяше като "личен съветник на министърката".

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени