Чалга певецът Трифонов: Социолозите ще кажат, че пада подкрепата за ИТН, но истината ще е ясна във вечерта на вота

Трифонов смята, че социологическите агенции отново няма да са точни в изследванията си

Слави Трифонов-Чалгаря
Слави Трифонов-Чалгаря Източник: Zonanews

Ден, след като стана ясно, че няма да се кандидатира за депутат, лидерът на "Има такъв народ" и чалга певец Слави Трифонов отново използва своя профил във Фейсбук, за да коментира социологически прогнози и анализи, свързани с решението му и неговото влияние върху бъдещия резултат на ИТН.

 

"Когато (…) знайни и незнайни воини на свободното слово, поставено в услуга на ГЕРБ, когато всички тези прекрасни хора започнат да говорят срещу нещо, което съм направил, аз веднага разбирам, че съм постъпил правилно", пише Трифонов.

Искрено благодаря и на социологическите агенции, въпреки че не познаха нищо на предишните избори. Сега те отново гордо доставят информация на всички, които пожелаят. Сега мога да ви кажа какво ще извадят социолозите горе-долу след една-две седмици. Ще извадят следното: "Вследствие на това, че Слави Трифонов отказа да се кандидатира за депутат, подкрепата към "Има такъв народ” ерозира и спада".

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени