Чалгаря се подписа като "рептил" и обвини "боклуци", че спекулират със здравословното му състояние

След този пост остават съмнения дали е рептил или фосил

Слави Трифонов
Слави Трифонов Източник: Zonanews
Няколко часа, след като се разпространи новината, че чалга певецът Слави Трифонов е засечен да посещава болница "Софиямед", във Фейсбук профила му се появи странен статус. Целта му очевидно е била да докаже, че той е жив и здрав. Въпреки основателните съмнения, че статусите там се пишат от Тошко "С оня прекор", а не от самия Трифонов. 
 
"По повод на някои боклуци, които пишат в интернет, искам да цитирам Марк Твен: "Слуховете за моята смърт са силно преувеличени", написа чалга певецът и по съвместителство лидер на партията ИТН. И подписа поста си като "Слави Трифонов - рептил". 

Слави Трифонов бил закопан олигофрен
Слави Трифонов бил закопан олигофрен Източник: Сиела
В книгата си "За стърчането" Слави Трифонов разкрива, че като тинейджър е бил "закопан олигофрен". Буквално така е написано. Спорен е въпросът дали някога е бил "откопаван". Сега Трифонов продължава със саморазобличенията си и ни известява, че бил рептил. След този пост остават съмнения дали е рептил или фосил!
 

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени