Червени рози и мандат за честит рожден ден на Нинова от Радев

Надявам се, че стремежът на БСП към силна социална политика ще помогне за съставяне на правителство, добави Радев

Радев подарява на Нинова букет за рождения й ден
Радев подарява на Нинова букет за рождения й ден Източник: БГНЕС

С червени рози Румен Раден посрещна Корнелия Нинова на "Дондуков" 2, за да й връчи третия мандат за съставяне на правителство. Днес Нинова има рожден ден. Тя от своя страна му връчи червена папка с правомощията, гласувани й от БСП и кутия бонбони "Мерси".

 

"Почерпете се за мое здраве и за здравето на всички", каза Нинова. И тя, и Радев бяха широко усмихнати, демонстрирайки през зъби "отлични" отношения. За никого не е тайна, че Радев подхлъзва Нинова с предоставянето на третия мандат на БСП и готви нйното приключване, както и на партията, която два пъти го издига и помага за избирането му. 


Спрях се на вашата политическа формация в търсене на най-голям шанс за съставяне на правителство. Във времена на силно политическо противопоставяне, БСП не само успя да съхрани диалога с всички парламентарно представени партии, но и показа, че може да прави компромиси и да постига съгласие, да влиза в коалиции и да управлява заедно със свои идеологически опоненти, да взаимодейства еднакво добре както с новите, така и със старите политически формации, каза йезуитски Радев на Нинова.

 

Надявам се, че стремежът на БСП към силна социална политика ще помогне за съставяне на правителство, добави той.

 

От своя страна Корнелия Нинова благодари за доверието. "Разбираме тежестта на ситуацията и отговорността, която ни се възлага. Ще направим всичко, което зависи от нас, да има редовно правителство. Наистина доказахме, че можем да разговаряме разумно, спокойно и с отговорност към националния интерес на България. Ще продължим в този дух да търсим съгласие и да съставим редовен кабинет, който е така необходим на страната ни", уточни тя.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени