Чалга певецът Трифонов: Правим коалиция с "Изправи се! Мутри вън!" и ДБ

Чалгарят каза, че вероятно ще подкрепи Румен Радев за втори мандат

Слави Трифонов-Чалгаря
Слави Трифонов-Чалгаря Източник: Zonanews

Чалга певецът и вожд на групировката "Има такъв народ"  потвърди, че може да направи коалиция с формациите на Мая Манолова, Христо Иванов и Атанас Атанасов. Това стана по време на живо предаване на ниско гледаемата му телевизи 7/8, което беше излъчвано и във Фейсбук страницата му. Той отговаряше на въпроси на зрители, като по думите му избрал тази нетрадиционна форма, защото водените по медиите предизборни дебати били "жалки и унизителни". Човек, който сам се е е нарекъ "закопан олигофрен" в книгата си "За стърчането", е твърде нахално да дава оценки на каквото и да било. Нека първо излезе от това състояние и тогава, едва тогава може да дава мнение и решение на каквото и да било.

 

Трифонов загатна, че ще подкрепи Румен Радев за втори мандат. На въпрос какво е мнението му за държавния глава и би ли го подкрепил на предстоящите избори в края на годината, Трифонов отговори много позитивно за един от най-знаковите българомразци, нарекъл родината си "блато":

"В голяма част от поведението си президентът се държи много достойно. Изказва това, което мислят много хора, и неслучайно е най-харесваният политик в България. Странно ми е, че тези, които го издигнаха за президент, сега се дърпат от това да го подкрепят отново. Имам предвид БСП. Мисля, че това, от което се страхува политическото статукво в момента, е да има служебно правителство и президентът да прави следващите избори, включително и президентските избори, или следващите парламентарни избори".

 

След това той добави: "Във връзка със следващите събития и това, което се случи, най-вероятно на базата на това, което казах преди малко, е ясно и моето решение". На въпрос с кои политически формации би се коалирала "Има такъв народ" в парламента, Трифонов категорично отхвърли възможността за обединение с ГЕРБ, БСП и ДПС и допълни:

"Да ви кажа честно, през целия ми живот винаги ми се е искало да избирам между добро и лошо. Но непрекъснато ми се налага да избирам между лошо и по-малко лошо. По-малко лошо и, ако има такава възможност, е коалиция между "Има такъв народ", "Изправи се! Мутри вън!" и "Демократична България".

Още от "Политика"

Георги Георгиев от ГЕРБ призова Терзиев и "Спаси София": Долу ръцете от ''Патриарха''

Екипът на Васил Терзиев и спасителите от "Спаси София" с откровени лъжи и незачитайки мнението на гражданите променят движението по бул. "Патриарх Евтимий" в центъра на София, допълва той

Прочетете повече прочетете повече

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Радев наложи вето върху промени в Закона за насърчаване на инвестициите

Това е третият път (след указите му от 2017 г. и 2019 г.), когато Румен Радев възразява срещу мерки, подобни на приетите в този закон", се казва в съобщение от президентската администрация

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени