Чудите се къде е Ваньо "Сушата"? При Чалгаря и "Има такъв народ"

Това ще взриви Перник

Иван Витанов - Ваньо Сушата
Иван Витанов - Ваньо Сушата Източник: ZaPernik

От партията на Слави Трифонов буквално ще взривят Перник тази вечер, пишат в ZaPernik. Днес беше откриването на офиса на "Има такъв народ" в града и представянето на кандидат-депутатката им. На освещаването имаше точно 5 човека. Видно от снимката. Но бомбата, която ще взриви Перник е кой е един от тези пет човека? Това е бившият директор на ВиК Иван Витанов – следствен по водната криза. Може би най-мразеното лице в Перник. Иван Витанов, на когото перничани влизаха в кабинета да го линчуват и протестираха под прозорците, а той им отговаряше нагло.

 

Първоначално помислихме, че Иван Витанов се е присламчил към новата партия на Слави Трифонов, търсейки спасителен пояс или просто е симпатизант. Не можехме да повярваме обаче това, което чухме по микрофона от водачката на листата на "Има такъв народ" в Перник – възрастната дама Галя Бърдарска. Реално, ако перничани гласуват за Слави Трифонов, тя ще стане депутат от Перник. Галя Бърдарска от "Има такъв народ" обяви, че Иван Витанов е поканен неслучайно на откриването на партията в Перник и още повече – анонсира, че Перник се нуждае от добро ръководство в бъдеще.

 

"Перник се нуждае от добро ръководство в бъдеще. Тук съм поканила неслучайно бившия управител на ВиК Перник – господин Витанов, към който се хвърлиха всички проблеми по водната криза, а фактически той не беше виновен", каза при представянето на "експертите" Галя Бърдарска – водач на пернишката листа на "Има такъв народ".

 

Галя Бърдарска - водач на партията на Трифонов в Перник
Галя Бърдарска - водач на партията на Трифонов в Перник

Предизборното слово продължи с абсолютно незасягащи теми перничани на г-жа Бърдарска, изречени на диалектен език. Там тя нарече екологичните оценки за климата – простотии, с които направо взриви допълнително останалите от екипа на "Има такъв народ", които бяха застанали зад нея. Главният секретар на партия "Има такъв народ" Виктория Василева (жената отзад) започна да я дърпа за жилетката да млъкне, няколко пъти. Но бъдещата депутатка беше опианена от момента.

 

Главният секретар на Има такъв народ дърпа Галя Бърдарска за жилетката, за да спре да дрънка глупости
Главният секретар на "Има такъв народ" дърпа Галя Бърдарска за жилетката, за да спре да дрънка глупости

Онемяхме! Това ще взриви Перник. Очевидно от партията на Слави Трифонов са начертали хората по места и тази дама се изпусна в аванс какви ръководители ни чакат. Тя заяви, че Перник имало нужда от тях.

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени