Дани Каназирева, водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив: Да управляваш държава не е политическо шоу, време е за отговорност

По думите на областния координатор Георги Мараджиев, атаката срещу ГЕРБ няма да повлияе на резултата, напротив - ще сплоти привържениците на партията

Дани Каназирева
Дани Каназирева Източник: ПП ГЕРБ

Отново поемам отговорността да бъда водач от гражданската квота на област Пловдив от коалиция ГЕРБ-СДС. Това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС Дани Каназирева, след като областният координатор Георги Мараджиев регистрира листата за народни представители.  

 

"Като млад, образован човек, демократично настроен, десен и работещ човек, като човек, който няма от какво да се притеснява, категорично не мога да приема това, което се случва - омраза, реваншизъм, отричане на всичко направено, зачеркване на труда на много хора, връщането ни към едни забравени мракобесни времена от преди 90-та година. Затова днес съм мотивирана още повече да бъда водач за нашата област. За мен политиката преди всичко е отговорност. Никога не съм се страхувала да поемам отговорност и знам как да отстоявам обществения интерес", категорична бе Каназирева. 

 

"Тръгваме подготвени и мотивирани към следваща победа, ще се стремим към 4-ма депутати", коментира Мараджиев, който допълни, че това е напълно постижимо. "На предишния вот имахме 3000 невалидни бюлетини, сега с машините се надяваме това да не се повтори", каза още той. По думите му атаката срещу ГЕРБ няма да повлияе на резултата, напротив - ще сплоти привържениците на партията. С Мараджиев бяха и част от кандидатите в листата – Младен Шишков, Йордан Кръстанов и Димитър Янев.

 

Младен Шишков (в средата)
Младен Шишков (в средата) Източник: ПП ГЕРБ

"Тръгваме на тези избори с доказали се млади хора и ще се борим отново да сме първа политическа сила", допълни от своя страна Каназирева. Тя уточни, че ще продължи да работи за Пловдив и областта, независимо дали ГЕРБ е в опозиция или в управлението.

 

"Надявам се обаче, темпото, което започнахме, моделът който наложихме – да се работи бързо и без компромиси в нашия регион и в страната, да не спре и занапред. В тази връзка наистина се надявам следващият парламент да е работещ", изтъкна Дани Каназирева.

 

Пълният списък с кандидатите за народни представители, с който излиза на тези избори коалиция ГЕРБ-СДС за Пловдив област, е:


    1. Дани Стефанова Каназирева
    2. Младен Николов Шишков
    3. Йордан Стоянов Кръстанов
    4. Данка Евстатиева Зидарова-Люртова
    5. Димитър Йорданов Янев
    6. Запрян Василев Янков
    7. Николай Атанасов Стаматов
    8. Жанета Рангелова Иванова
    9. Асен Бориславов Кичуков
    10. Генчо Добрев Кинаров
    11. Иван Николов Петков
    12. Екатерина Андреева Тошкова
    13. Йордан Атанасов Куцев
    14. Петър Ангелов Славков
    15. Tеодора Ивайлова Вълканска
    16. Иван Дончев Мусеров
    17. Петър Стоянов Петковски
    18. Симеон Методиев Ячков
    19. Наталия Стояновa Некезова
    20. Паолина Василева Аврамова
    21. Георги Илиев Тричков
    22. Иван Костадинов Кънев

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени