Даниел Лорер: Нямаме различия с ГЕРБ, но те не трябва да управляват

Депутатът от ПП-ДБ прогнозира, че първият мандат няма да мине

Кирил Петков и Даниел Лорер
Кирил Петков и Даниел Лорер Източник: Zonanews

"Нямаме сериозни различия по законодателната и управленската програма, имаме различия в това кой трябва да управлява държавата, ние многократно заявихме, че това не е ГЕРБ", това заяви Даниел Лорер от "Продължаваме промяната".

 

"Мария Габриел не е единственият човек в ГЕРБ, който изпълнява задълженията си по правилния начин, но въпросът е принципен. Ние сме дали заявка, че първият мандат няма да мине поради липсата на доверие в цялата партия, а не в отделни индивиди, следователно няма да предлагаме наши кандидати за министри", каза още Лорер, цитиран от БГНЕС.  

 

"ГЕРБ имат възможността да ни контролират през втория мандат. Нашето основно обещание е да не допуснем представители на ГЕРБ на тези избори в правителствената власт", подчерта отново депутатът от ПП. 

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени