Даниел Лорер за Слави Трифонов: Безотговорен мрънкалник

Той добави, че в Министерски съвет имат много добра комуникация между министрите, но навън партиите развиват този диалог не в най-добрите посоки

Даниел Лорер
Даниел Лорер Източник: БГНЕС

Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отговори на критиките на Слави Трифонов, който написа вчера във Фейсбук, че "Продължаваме Промяната" не се допитват до коалиционните си партньори и правят каквото си искат, като много често това не е добро за страната.

 

В "Денят започва" по БНТ Лорер каза: "Звучи ми като мрън-мрън". И добави:

"Не виждам как отговорен български политик в момента може да разчита на политическа драма, за да остави България в лицето на една външна агресия. Единственото, за което се притеснявам е България да бъда оставена без правителство при наличието на война до нейните граници. Това е безотговорно политическо поведение, безотговорно политическо говорене", каза още Даниел Лорер.

 

Министърът на иновациите и растежа заяви също, че в Министерски съвет имат много добра комуникация между министрите, но навън партиите развиват този диалог не в най-добрите посоки. "Изключително важно е тази коалиция да продължи напред, тъй като тя е единствената възможна за България", заключи Лорер.

Още от "Политика"

Борисов в Нова Загора с мощна подкрепа за кандидат-кмета на партията Галя Захариева (НА ЖИВО)

Откакто 20 години е в политиката Атанасов няма победа, няма победа Корнелия Нинова. Нямаше да имат победа ПП, ако не бяха направили измамата с машините, заяви бившият премиер

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени