Даниел Митов: ДБ бавно и систематично биват тикани да подкрепят инсталирания от Кремъл комунист Румен Радев

Много символно новият Отечествен фронт се случи точно на 9 септември

Даниел Митов
Даниел Митов

"Демократична България", "Има такъв народ" и "Изправи се, БГ! Ние идваме!" се наредиха дружно зад дневния ред на Румен Радев. Много символно този нов Отечествен фронт се случи точно на 9 септември", написа във Фейсбук заместник председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

 

Той е категоричен, че Румен Радев се интересува само от собствената си кампания и прави всички опити да бъде преизбран като президент. "Той прави това като гази Конституцията и поставя на карта актуализацията на бюджета", допълва Митов. По думите му този  парламент  е приключил своя жизнен цикъл със същото безплодие, с което е  започнал, когато същите тези партии "на промяната" не са успели да съставят редовно правителство.

 

"И сега се опитват да компенсират собствените си провали и некомпетентност по найбезумен начин – като напуснаха пленарна зала, за да правят ни в клин, ни в ръкав… съдебна реформа. Не знам как си го представят при на практика нелегитимен парламент, който трябваше да бъде разпуснат. Съчувствам единствено на избирателите на "Демократична България", които бавно и систематично биват тикани да подкрепят инсталирания от Кремъл комунист Румен Радев за втори президентски мандат", заявява още  Даниел Митов.  

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени