Даниел Митов: Г-н Минеков е никой. Само болшевик или фашист може да говори така

Той си позволи да каже, че ГЕРБ е партия с отпаднала необходимост. Всъщност Минеков е с отпаднала необходимост, тъй като не е избиран от никого

Даниел Митов
Даниел Митов Източник: БГНЕС

Даниел Митов, ГЕРБ в "Денят започва" на БНТ: В началото беше симулирана някаква прозрачност в преговорите за правителство, а всъщност е някаква групова терапия. Бяха издигнати лозунги и констатирани неща, които всички констатираме пожелателно. Бяха описани някакви цели, но истинските преговори се въртят около това как да бъдат постигнати, а при този процес вече, няма никаква прозрачност.

 

Наблюдаваме една четворна коалиция, плюс пети елемент- президентството, което претендира да има контрол върху някои министрества, като целта са силовите. Всичко ще стане ясно когато бъде гласуван съставът на кабинета.

Добре е да се фокусират върхи важните за обществото неща.

 

Призовавам ги да ревизират дейността на двата служебни кабинета, които за 8 месеца имаха възможност да ревизират предишното управление. Да се фокусират върхи кризите.

На въпроса, има ли основание ГЕРБ да бъде изгонена от централата, Митов отговори: "Няма никакви основания да бъдем изгонени от централата.

 

ГЕРБ е една от най-значимите партии в българския политически живот. Ако можем да наречем този въпрос изобщо  повдигнат, то е на основата на споделено от министър Минеков лично отношение. Той си позволи да каже, че ГЕРБ е партия с отпаднала необходимост. Всъщност Минеков е с отпаднала необходимост, тъй като не е избиран от никого. Г-н Минеков е никой. Само болшевик или фашист може да говори така.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени