Делян Добрев ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Хасково

Бившият министър на икономиката и енергетиката и депутат Делян Добрев ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Хасково.Името му вече се завъртя в списък с водачи в националните медии

Бившият министър на икономиката и енергетиката и депутат Делян Добрев ще бъде водач на листата на ГЕРБ в Хасково, потвърдиха пред Haskovo.info членове на партията. Името му вече се завъртя в списък с водачи в националните медии Делян Добрев подаде оставка като депутат след скандала с назначения в община Хасково, известен като "Кумгейт" като така създаде прецент, след като парламентът отхвърли оставката му. Той напусна Народното събрание след друг скандал, свързан с апартамент в София. Така той остана единствено областен координатор на партията в Хасково.

 

Според неофициалната информация в листата място ще намерят и досегашните депутати от ГЕРБ-Хасково, както и областният управител Стефка Здравкова. Сред първите места ще има и представител на коалиционния партньор СДС.

 

Досега беше обявено, че водач на листата на БСП в региона ще бъде Велизар Енчев. Останалите формации все още не са посочили кои ще бъдат кандидатите им за депутати и са на етап номинации.

 

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени