Делян Пеевски: ДПС се управлява от своя председател. Ако няма кабинет, подаряваме България на Путин

Ахмед Доган препоръча да не подкрепяме кабинета на Желязков, съобщи Пеевски

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Zonanews

Ахмед Доган препоръча да не подкрепяме кабинета на Росен Желязков, ще направя това което искат хората - те искат правителство. Ако няма правителство с първия, втория и третия мандат, подаряваме Путин на България. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

 

По думите му няма разрив в личен план между него и Ахмед Доган. "В личен план - не, а в партиен план ще изпълня волята на хората", коментира той.

 

"ДПС трябва да изпълни волята на избирателите си. Те са ни изпратили тук да имаме правителство. Ако няма правителство с първия, втория и третия мандат, подаряваме България на Путин и на всякакви други спасители", посочи още Пеевски.

 

От парламентарната трибуна зам.-председателят на НС Росица Кирова прочете съобщение, с което уведоми, че дългогодишният депутат Рамадан Аталай е бил изключен от парламентарната група на ДПС.

Още от "Политика"

Вписването на българите в Конституцията на Република Северна Македония е незаобиколимо предварително условие за напредък

Екатерина Захариева от ГЕРБ-СДС и бивш външен министър, посочи в своето изказване в парламента, че много ѝ се иска България да продължава да дава пример на съседите от РСМ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени