Делян Пеевски: Крайно време е всички партии в НС да научат урока на избирателите си

Той добави, че партията му е гласувала именно за Рая Назарян за председател на 50-то Народно събрание

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Zonanews

"Всички партии в новия Парламент трябва да се смирят. Това, което започна днес, показва, че много хора не разбраха урока на българските граждани".

 

Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на Народното събрание. Той добави, че партията му е гласувала именно за Рая Назарян за председател на 50-то Народно събрание.

 

"Най-правилно е Рая Назарян да бъде подкрепена и ние го сторихме. Това е принципът, първата сила да получи председателското място на Парламента. Затова призовавам най-вече към смирение всички колеги. От нови избори няма смисъл. Спасители на България не ни трябват. Именно от много спасители стигнахме до тези 30% активност на изборите", добави съпредседателят на ДПС.

Още от "Политика"

Военното разузнаване обвини съветник на Денков в опит за вербовка. Атанасов прочете SMS на Венев: Гномът и дъртите ченге

Председателят на ДСБ Атанас Атанасов на свой ред прочете от трибуната на Народното събрание СМС с неуточнен произход, според който службите искат да спрат реформата, пускайки компромати

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени