Делян Пеевски: Партията на пуделите може да не влезе в парламента

Главният прокурор ги прикрива, заяви той

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: БТА

"Допускам, че партията на пуделите може да не са в следващия парламент. Те, затиснати от всичките пачки и товари, ще им е трудно да се влачат с тези сакове. Може да не се доберат". Това заяви председателят на ДСП Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

 

"За конституцията сме работили заедно - не се отричам от това нещо", каза Пеевски по адрес на ПП-ДБ. "Искам първо да видя как ще протекат разследванията, които за мен се прикриват от главния прокурор", допълни той.

 

Тези театри, които се играят, как не искали този главен прокурор... той ги прикрива. Всички видяхте какви чудовищни неща се показват, а какво се случва - всичко бе заметено под килима, възмути се Делян Пеевски.

 

Докато не приключат тези разследвания и не стане ясно какво се случва - с тях не може да разговаряме, категоричен бе той.

 

Те нямат никакъв интегритет. Те нямат право да говорят за антикорупционно законодателство и нямат право да се докосват до каквито и да било структури като МВР, прокуратура, Антикорупционна агенция, защото се вижда, че те са клиенти на тези организации, но всичко се потулва, заяви още председателят на ДПС-Ново начало.

Какво стана с ала-бала за изборите? Нищо!- каза Пеевски по адрес на ПП-ДБ и допълни: "За мен прокуратурата не си върши работата".

 

"Няма никакво значение какво внасят тези отцепници - те вече не са от ДПС, след като са вече в листи на друга партия. Този случай е приключен", отсече Пеевски по адрес на Джевдет Чакъров и хората около него, които днес внесоха в съда искане за промени в обстоятелствата по партидата на ДПС.

 

"Казвам го ясно - това лице и хората около него не са от ДПС!", подчерта Делян Пеевски.

 

"Аз ясно показах в кои райони ще бъда и си регистрирах първи листите. Ако някой е имал смелостта е трябвало да дойде в моите райони, но както знаем тези лица нямат смелост - винаги са се крили зад гърба ми толкова много години и се видя какво са въртели", коментира още Делян Пеевски.

 

"Те са просто уплашени и го видяхте - те избягаха страхливо", заяви Пеевски по повод това защо с Ахмед Доган не са се изправили в пряка битка на задаващите се избори.

 

"Малки деца, отгледани от мен! Няма да им отговарям" - допълни Пеевски по адрес на отцепниците от ДПС.

Още от "Политика"

Радомир Чолаков: 600 млн. лв. по Плана за възстановяване и устойчивост бяха загубени от Пеканов, когато беше вицепремиер

В интервю вчера Пеканов обяви, че хора, които са "цинични" като Радомир Чолаков, казват, че не е голяма работа и да изгубим средства по Националния план за възстановяване и устойчивост

Прочетете повече прочетете повече

Калин Стоянов: Радев да не си приписва заслуги за Шенген! При неговия кабинет България бе блокирана

Преговорите за членство на България в Шенгенското пространство стартираха отново, след като под мое ръководство МВР и в частност Гранична полиция овладя мигрантската криза, пише бившият министър

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени