Делян Пеевски: Проруските проксита, които ме атакуват, свършиха, няма Москва да командва България

Той показа снимка на Александър Нейчев - човекът, който според него оказва натиск върху Горица Кожарева

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Пресцентър на ДПС

Проруските проксита, които ме атакуват, свършиха. Няма Москва да командва България. Това каза председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

 

Той показа снимки на човека на Румен Радев, който според него натиска кандидат служебната премиерка Горица Кожарева.

 

Александър Нейчев
Александър Нейчев Източник: Zonanews

"Това лице е Александър Нейчев - човекът, който всеки ден е в парламента от името на Мистър Кеш - Радев. С пряк телефон оказва натиск, аз съм убеден, върху кандидат-премиера. Проверете този кандидат-премиер има ли собствена воля или лично се управлява от Радев. Ето го човекът - това е другият, тайният касиер освен Копринков, който събира рушветите на Мистър Кеш, изнудва, събира, влачи", каза Пеевски в парламента и показа снимка на мъжа.

 

Ето и снимката, която Пеевски показа. На нея той е сниман в профил и стои на кресло. На кадъра няма други хора, а човекът гледа в телефона си. Обстановката напомня на тази в сградата на Народното събрание.

 

"Имаме един фалшив президент, който в момента се опитва противоконституционно да излъчи правителство. Да си свали маската. Ако иска да управлява, да излезе на политическия терен, не да се опитва в момента да назначи правителство, за да може да фалшифицира изборите през това лице", каза още Пеевски. 

 

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени