Делян Пеевски: Ще стигна докрай за незаконния кеш на ПП-ДБ - партията на корупцията, добре научени от баща им Мистър Кеш

Време е да вървим на избори, в парламента всички се карат

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: БГНЕС

Време е да вървим на избори. Тук всички само се карат. Надявам се в понеделник да си изпълни Конституцията Мистър Кеш - да даде третия мандат. Която и партия да го вземе, да не го държи. Това заяви лидерът на ПГ на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента.

 

"Чувам, че двете партии, които имат шанс да го вземат, да въртят някакви номера. Трябва да го върнат, мнозинство няма, да вървим на избори", заяви Пеевски. 

 

Попитан до кога трябва да работи парламентът, той каза: "До 9-ти август или до 16-ти август, утре ще го решим". 

 

Делян Пеевски отговори и на Асен Василев, който вчера коментира внасянето на дколада от парламентарната комисия за митниците, казвайки, че това е "евтино продуцирана, чалгализирана версия на холивудски сценарий".

 

"Среаилът, който прожектираха ПП-ДБ, е по-скандален от Narcos. Не става дума за наркотици, а цигари. Утре ще внеса, защото се забравиха записите за кешовете, тези записи - трябва да бъдат разследвани", заяви Пеевски. 

 

"Имаме толкова незаконни кешове. От къде са - от митниците, от хората с пуделите, които са им занесли торбите, от "Лукойл". ПП-ДБ - партия на корупцията, партия на кеша, добре научени от баща им - Мистър Кеш. С какво се занимават? Само с кеш. Ще стигна докрай", каза още той.

Още от "Политика"

България и Германия подписаха споразумение за съвместната покупка на зенитно-ракетни комплекси IRIS-T

Общата цел на страните, които участват в инициативата на ЕС, е да се насърчи сътрудничеството в областта на отбраната чрез съвместно възлагане на обществени поръчки за оперативно съвместими и взаимнозаменяеми оръжейни системи

Прочетете повече прочетете повече

ЦИК поставя под въпрос законността на изборите, намесва се недопустимо в изборния процес

Според източници от комисията председателят на ЦИК Камелия Нейкова е дала знак на ДПС-Доган, че могат да бъдат сигурни, че ще получат желаната от тях регистрация за явяване на избори

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени