Делян Пеевски след боя в НС: Няма да се поддадем на натиска на едни "смешни терористи"

По думите му държавността я има и оттук нататък в парламента ще се работи, както досега

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Shutterstockгг

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски коментира създалото се напрежение и сблъсъци в парламента между тяхната група и "Възраждане". 

 

"Вие видяхте - саботаж на проруските сили в България в лицето на "Възраждане". Това са терористи!", възмутено заяви председателят на ПГ на ДПС.

 

"Видяхте колко нисък резултат имат тези хора на изборите, този цирк е от безсилие, защото изчезват", посочи Пеевски. По думите му държавността я има и оттук нататък в парламента ще се работи, както досега. "Парламентът работи и ще работи", допълни той. 

 

"Видяхте днес колко важни решения взехме, отпадна таксата, за да влезем в Шенген, прието беше решението за ядрената енергетика за 7-ми и 8-ми блок на Уестингхаус и България да има ток и всичко да върви, както трябва в държавата, парламентът ще работи, бъдете спокойни. Няма да се поддадем на натиска на едни "смешни" терористи. Това не са мъже, това са плюнки", каза още Делян Пеевски. 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за реци

Проверка на терен от общинските съветници на ГЕРБ през април показа, че на депото на София се заравя РДФ-гориво, вместо то да бъде реализирано

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени