Делян Пеевски: Тагарев свърши една голяма нула – жалка гледка е да обвинява зам.-министрите

Да каже аз съм виновен, не го пратих. Само ходи напред назад, снима се само - нулева работа за Украйна, добави съпредседателят на ДПС

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: БТА

"Той не може да прати едни бронетранспортьори няколко месеца. Работа, която свършихме с Борисов - още преди месец, всичко беше готово и подписано. Парите бяха осигурени, пратих писмо и до финансовия министър. Той до ден днешен не го е изпратил. Жалка гледка е да обвинява зам.-министрите". Това заяви в кулоарите на парламента Делян Пеевски относно министърът на отбраната Тодор Тагарев.

 

Според него постъпката му не е мъжка. "Да каже аз съм виновен, не го пратих. Само ходи напред назад, снима се само - нулева работа за Украйна. Всичко свършено досега, бе свършено от парламента. Тагарев свърши една голяма нула", категоричен бе Пеевски.

 

На въпрос какво очаква да чуе на изслушването от министър Тодор Тагарев той отговори: "Аз лично не очаквам нищо да чуя от него, но нека да дойде и вие да го чуете и питате".

 

По думите на Пеевски стана ясно, че за него реалният премиер е Кирил Петков, а не Николай Денков. Той каза, че партията му "няма да участва в това правителство по никакъв повод".

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени