"Демократична България" оттегли доверието си от кмета на "Красно село"

Според тях Росина Станиславова е създала морално недопустим прецедент

Росина Станиславова
Росина Станиславова

Кметът на район "Красно село" Росина Станиславова е създала морално недопустим прецедент, определяйки сама себе си за ръководител на проект, получаващ допълнително заплащане по изпълнявана от районната администрация европейска програма. Това се казва в позиция на "Демократична България".

 


"Тази сутрин ръководството на коалицията призова г-жа Станиславова да намери начин да възстанови взетите от нея средства. След като тя не направи това, "Демократична България" дарява равностойността на тази сума на SOS детски селища", обясняват от "Демократична България", като показват документ за направеното дарение. 

 

ДеБъ дарява сумата, която Росина Станиславова е получила, на SOS детски селища
ДеБъ дарява сумата, която Росина Станиславова е получила, на SOS детски селища

ДеБъ оттегля политическото си доверие от Росина Станиславова. "Призоваваме за пълен одит на приложението на тази програма във всички софийски райони и настояваме резултатите да бъдат направени публични, искат от коалицията.

Още от "Политика"

Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев”

При посещението в лечебното заведение на премиера днес стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е приключила и предстои финализирането на тази за скенер

Прочетете повече прочетете повече

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени