Деница Сачева фронтално срещу ПП-тата: Опростяват всичко, за тях политиката е черно и бяло и това ще им изиграе лоша шега

За списъка "Магнитски" Сачева коментира, че е убедена, че Владислав Горанов ще докаже своята невинност

Деница Сачева
Деница Сачева Източник: Zonanews

Без ГЕРБ няма стабилно управление на страната, всички избори дотук доказаха, че без участието ни не може да има стабилно управление в страната. Това заяви пред БНТ Деница Сачева от ГЕРБ. Неистовото желание на ПП да прекалява с политическия маркетинг ще им изиграе лоша шега на тях.

 

"Не може да приемем подобен тип опростяване и показване, че политиката е черно и бяло. Хората вече ясно виждат какво се случва от цялата тази политическа опаковка. Хората очакват ясни решения по здравеопазване, образование, инфраструктура, проекти, изоставаме драстично в редица сектори от цяла Европа", добави Сачева.

 

За първи път плащаме повече, отколкото получаваме. Хората ще се уморят ако отново влезем в това русло и призовавам нашите опоненти да дискутираме по конкретни теми и законопроекти. Да започнем разговора за съдебната реформа, заяви Сачева.

 

Каним ги на конкретни разговори за това как трябва да изглежда съдебната реформа, която би била приета от всички народни представители, каза още тя. Готови сме още сега да има среща на партиите, на която да се започне сериозен разговор за това какви са очертанията на една истинска дълбока правосъдна реформа, подчерта Сачева.

 

За списъка "Магнитски" Сачева коментира, че е убедена, че Владислав Горанов ще докаже своята невинност. "В случая по-скоро това е неправомерен, несъразмерен удар спрямо него и неговата роля в политиката. Това, че името му се свързва с корупция, на практика до този момент единственото лице, което твърди, че това е така, е човекът, който самият се укрива от българското правосъдие в момента и има повдигнати 19 обвинения, и тежки криминални деяния", добави бившият социален министър.

 

Трябва да говорим за съдържателни политики, да направим така, че българските институции да са достатъчно устойчиви, отбеляза още Деница Сачева.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени