Деница Сачева: Калин Стоянов не трябва да подава оставка

Терзиев трябваше да направи така, че този протест да не обединява всички тези агитки, допълни тя

Деница Сачева
Деница Сачева Източник: Zonanews

ГЕРБ не толерира насилие нито от страна на гражданите, нито от страна на полицията. От партията не смятат, че на този етап Калин Стоянов трябва да подава оставка. Това заяви по NOVA депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. Новоизбраният кмет на София не трябваше да дава разрешение за провеждането на протеста на футболните фенове, добави тя. 

 

"Ние вече заявихме нашата позиция, че за случилото се трябва да подаде оставка на първо място ръководството на Футболния съюз и след това спортният министър. Дадохме ниска оценка за това, което се случва в спортното министерство", допълни Сачева. 

 

"Терзиев трябваше да направи така, че този протест да не обединява всички тези агитки. И господин Борисов и госпожа Фандъкова, когато са били кметове, са забранявали демонстрации, ако има ясни индикации, че няма да бъдат мирни", каза още народният представител.

 

"Когато говорим за правителството, ясно и категорично искам да заявя още веднъж две много важни неща, които непрекъснато се пропускат. В това правителство ГЕРБ-СДС имат една единствена номинация – на Мария Габриел. Ние сме подкрепили това правителство не защото сме му дали кредит на доверие, дали сме му време, в което да направят конкретни неща и да има резултати. Дали сме единствено и само време  18 месеца. Очакват се конкретни резултати. Когато виждаме, че правителството не постига съответните резултати, винаги ще критикуваме", поясни още Сачева.

Още от "Политика"

Делян Добрев и Христо Гаджев със залп срещу Денков и Тагарев

Реакцията им дойде след като  правителственият пресцентър информира, че "министър-председателят Николай Денков и премиерът на Украйна Денис Шмигал почетоха паметта на защитниците на Украйна, загинали във войната

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени