Деница Сачева към Ангова: До обедняване на българските граждани доведе управлението през последните 2 години

Детските градини в момента спестяват от храната на децата, за да могат популистите да се хвалят,че са ги освободили от такси, добави тя

Предизборен дебат
Предизборен дебат Източник: Скрийншот видео кадър

Смятаме, че хората заслужават глътка нормален живот - старата политика на оскъдица не може да работи повече. Заслужават семеен бюджет, който да не ги тревожи. Поставяме проблемите на хората в центъра на програмата си. Това заяви в първия дебат по bTV за кампанията Венеция Нецова-Ангова, кандидат от листата на ПП-ДБ в 25 МИР София. 

 

"Поредните опорни точки! До обедняване на българските граждани доведе управлението последните 2 години. Инфлацията бе докарана от тази неблагоразумна политика на "Промяната", отговори и Деница Сачева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Добрич.

 

Детските градини в момента спестяват от храната на децата, за да могат популистите да се хвалят,че са ги освободили от такси. До това води неразумната финансова политика на ПП, продължи бившият социален министър от ГЕРБ.

 

Твръденията на ПП за вдигнати доходи се оборва от всички граждани, които пазаруват в магазините, добави Сачева. Тя показа графика на ръста в пенсиите и ръста в цените и я предостави на Ангова.

 

Графиките, които показа Деница Сачева
Графиките, които показа Деница Сачева Източник: Скрийншот видео кадър

Дебатът бе прекъснат от Филиз Хюсменова от ДПС, на която ѝ прилоша, а Деница Сачева се притече на помощ с вода. Представителката на ДПС бе изведена от ефир за 1-2 минути, но след това се завърна. 

 

"Показали сме диалогичност и че искаме стабилен кабинет. Повече тази криза, в която бяхме последните 2 години, не може да бъде", коментира Сачева.

 

Според БСП трябва да има разум и работещо правителство, като само така може да се противодейства на високите цени.

 

Нашите избиратели в нашите общини усещат грижата на ДПС, каза пък Филиз Хюсменова. 

 

"Знаем за ръста на цените на стоките, затова пазаруваме от малки магазини, в които цените нямат общо с тези в големите вериги", разкри Ангова от ПП-ДБ. 

 

В предишното НС бяха взети множество решения по предложения и с гласовете на ГЕРБ-СДС - и за компенсиране на тока, и за инвестиции, и за Плана за възстановяване. Ще продължавате ли да разчитате на гласовете на ГЕРБ-СДС и докога ще правите ли така че България да не харчи още за избори, вече половин милиард лева, попита Деница Сачева Венеция Ангова. 

 

"Никога не сме разчитали на гласовете на ГЕРБ. Успяхме да направим неща за хората - увеличихме възнагражденията на медицинските сестри", отговори тя. 

 

Сачева завърши - "Време е България да бъде стабилна отново, да има редовно правителство, работещ парламент и институции".

Още от "Политика"

Премиерът и министър на външните работи Димитър Главчев ще участва в Срещата на Съвета на ОИСР на ниво министри

В момента в ОИСР членуват 38 държави, сред които най-развитите икономики от Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия, съставляващи 70 % от глобалното производство и търговия

Прочетете повече прочетете повече

Шаламанов: Рискове за националната сигурност има, но що се отнася до отбраната - тя е гарантирана. Най-вече с членството

Бившият министър на отбраната коментира и ситуацията в Украйна. По думите му страната е в затруднено положение, но с ускорено предоставяне на военна помощ е възможно да има решителен обрат

Прочетете повече прочетете повече

Министър Запрянов отмени готвено хибридно мероприятие на комунистическия елемент Стоимен Стоименов в Централния военен к

Книгата на Стоименов съдържа в себе си тезите и опорните точки на руската хибридна пропаганда, посочват от Атлантическия съвет на България

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени