Деница Златева закова Свиленски: Не се готви за телевизионните си участия, импровизира и бърка

Ако беше само една грешка, да отминеш с лека ръка. Ама те станаха системни, пише изпълнителният директор на "Булгаргаз"

Деница Златева
Деница Златева

"Когато през далечната 2007г. за първи път бях кандидат за евродепутат, три дами ни провеждаха медийно обучение. Основното послание беше: Винаги се гответе за участие!". Това написа в профила си във Фейсбук изпълнителният директор на "Булгаргаз" Деница Затева, бивш БСП активист и бивш кандидат за евродепутат.


"Явно от рутината на вече близо 20 годишно присъствие в политиката, кандидат за нов парламентарен мандат и член на ръководството,  импровизирал в ТВ студио и препоръчал кой да напуска Европарламента и кой да влезе на негово място, и споменал моето име 😉 И сбъркал…", добавя тя, коментирайти днешното участие по bTV на Георги Свиленски.


"Ако беше само една грешка, да отминеш с лека ръка. Ама те станаха системни… 
Подготовката винаги е водеща за всяко интервю или участие на живо!
Бърз преглед на кандидатската листа от 2019 година показва, че шести в нея е Иван Кръстев, а аз седма - след него. Той би бил прекрасен евродепутат. Но не сега, защото Петър Витанов / Petar Vitanov ще довърши успешния си мандат докрай. 
Честит празник на празнуващите! Честит Трифон Зарезан! Бъдете опиянени от прекрасните ни вина и се обичайте", завършва изпълнителният директор на "Булгаргаз".

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени