Депутатите решават дали да има временна анкетна комисия за Gemcorp

Депутатите ще подложат на първо гласуване промените в Закона за насърчаване на заетостта, с вносители Деница Сачева и група народни представители

Народно събрание
Народно събрание Източник: Zonanews

Депутатите ще решат дали да има временна анкетна комисия за установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с подписания от правителството меморандум за 1 млрд. долара с Gemcorp и IP3 Corporation.

 

Парламентът ще разгледа и проекторешението за изплащане на парите на пътните строители. Точката ще бъде разгледана първа, докато пред сградата на парламента започва втори национален протест на пътноподдържащите фирми.

 

Депутатите ще подложат на първо гласуване промените в Закона за насърчаване на заетостта, с вносители Деница Сачева и група народни представители.

 

Очаква се парламентът да разгледа на първо четене и промените в Закона за енергията от възобновяемите източници, както и промените в Закона за данък върху добавената стойност.

 

Предстои още първо гласуване на промените в Закона за обществените поръчки и първо гласуване на Законопроект за българския език.

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени