Десислава Атанасова на консултациите при Радев: Ще бъдем опозиция на ляво-либералното управление (ВИДЕО)

Тя призова да се разбере кой е разпоредил завардването на редакцията на в. "Труд" тази сутрин

ГЕРБ-СДС на консултациите при Радев
ГЕРБ-СДС на консултациите при Радев Източник: БНТ/Десислава Кулелиева

Заявяваме позицията си на опозиция на това ляво-либерално управление. Месеци на чегъртане и репресик белязаха тази година най-силно върху симпатизантите на ГЕРБ-СДС,въпреки това сме втора политическа сила. Гарантираме че ще бъдем знаеща,можеща и непримирима опозиция. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова на по време на политическите консултации при Румен Радев. 

 

Обещавам ви, че ако правителството има нужда от помощ и съвет, не само заради политическата ни мъдрост, а и заради опита ни - ще ги дадем. Обещавам, че и всяка грешка ще бъде осветявана. Несъгласна съм с прекалено позитивната оценка на служебното правителство,според нас то не успя да отговори на очакванията по отношение на няколко кризи, добави Атанасова. 

 

Трябва нов тип диалог между партиите в НС, трябват мостове,обществото ни е твърде разделено и президентската институция допринесе за това. Безпокои ни, че след като репресивните органи на държавата посещаваха членове и симпатизанти, университет, днес има нахлуване в българска медия. Призовавам президентската инситуция да вземе отношение и да се разбере защо и кой е наредил една критична медия да осъмне с барикаридан вход и невъзможност журналистите да заемат работните си места. Това допълни Десислава Атанасова по повод завардването на редакцията на в. "Труд" тази сутрин от джелатите на Рашков.

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени