Десислава Атанасова: Очакваме поредна изборна победа, нашият кандидат за премиер е Бойко Борисов

Десислава Атанасова акцентира, че голям проблем е амортизираната инфраструктура в Разград

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: Zonanews

"Факт е, че очакваме поредна победа. Нашият кандидат за премиер е Бойко Борисов", разкри кандидат-депутатът. "Българите залагат на нас - хората, които се трудим, въпреки трудностите", каза в интервю за NOVA водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Разград Десислава Атанасова. Тя разкри и своето хоби: "Много обичам да карам колело. Тук караме към местността Пчелина", сподели Атанасова и показа красивите кътчета на града, които я свърват с миналото и съобщи плановете си за развитието на областта. 

 

Десислава Атанасова акцентира, че голям проблем е амортизираната инфраструктура в града. "Преди месец правителството отпусна 1.9 млн за булевардите, по които карахме колело. 2.7 млн са отпуснати за джамията да бъде реставрирана. Водачът на листата на ГЕРБ в Разград коментира и борбата на правителството в условията на пандемия. "Никой не очакваше, че ще водим война с този враг - коронавируса. Правителството и депутатите ни в Народното събрание положиха огромни усилия. Надявам се, че обществото го оценява", обясни тя.

 

"Само с дистанция, дезинфекция и дисциплина можем да се справим. И това ще отмине", изрази надежда Десислава Атанасова. Кандидатът на ГЕРБ заяви, че в тази ситуация не завижда на здравния министър проф. Ангелов и си спомни за трудния момент, когато тя е била начело на МЗ - по време на забраната за тютюнопушенето на закрити места. 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени