Десислава Атанасова: Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи! Безумни аргументи от безумен човек!

Отиваме на избори с нагласата за победа, добави тя

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: Zonanews

Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи. Безумни аргументи от безумен човек – било му време да се пенсионира (на Борисов, бел. ред.), защото бил на годините на бащата на самия Петков. По-тази логика Атанас Атанасов е малко по-възрастен от г-н Борисов не знам защо призивите не са към него, възмути се Десислава Атанасова в интервю за bTV.

 

 "Силно се надявам, че най-накрая през октомври газовата връзка ще заработи, защото стана ясно, че 15 месеца забавяне след управлението на ГЕРБ се дължи на лошото управление на Кирил Петков и неговото правителство", добави тя.

 

Ще говоря с факти, заяви Атанасова и показа карта на газопровода ТАНАП, който минава през Турция и е завършен през 2019 г. "Следва газопровода  ТАП на територията на Гърция. който е завършен през 2020 г. Връзката с този  газопровод намаше как да бъде изградена преди това. Така че обвиненията за 12 години забавяне са несъстоятелни. ГЕРБ не управлява повече от година, а тази връзка е все още строителна площадка и това са думи на служебното правителство", подчерта бившият председател на ПГ на ГЕР-СДС в 47-то НС.

 

Атанасова заяви, че служебният кабинет се бори с хаоса, който бе оставен от редовния кабинет. "Кирил Петков обясняваше как едва ли не са гарантирани газовите доставки за Българи с LNG само че изобщо няма резервиран капацитет и няма слот терминали. Онези митични седем договорени танкера на четири пъти по-ниска цена в крайна сметка се оказаха една оферта, за която единствено и само за един танкер ще има поносима цена", каза още тя. 

 

"Не стана ясно Кирил Петков и делегацията му, когато посещаваха САЩ, Азербайджан, когато бяха на вечери в Солун, какво са договаряли, с кого са договаряли", добави Атанасова.

 

Докато работеше парламента ние от ГЕРБ предложихме на правителството и на ПП ясни стъпки по които да вървим за деверсификация, припомни Десислава Атанасова. И отбеляза, че служебното правителство се опитва да оправи хаоса, наследен от правителството на Кирил Петков.

 

"Не търсете конспиративни теории, че играем в един отбор с президента. И той  и ние посочваме очевидното", заяви тя.

 

Отиваме на избори с нагласата за победа. Винаги сме се държали към конкурунтите си толерантно и без обиди. Не ме карайте да посочвам предварително кой ще бъде кандидат за премиер и кой с кого ще се коалира, каза Атанасова. 

Още от "Политика"

От днес България официално е в предизборна кампания

В изборите за НС ще участват 32 политически формации - 20 партии, един независим кандидат и 11 коалиции, а в изборите за ЕП ще участват 31 политически формации - 20 партии, един независим кандидат и 10 коалиции

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени