Десислава Атанасова: Победителят е само един и това е ГЕРБ

Една криза не се управлява само с говорене, а действия и вземане на решения, припомни председателят на ПГ на ГЕРБ

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: ПИК

Изборите приключиха, а народът се произнесе. Приключи лесната част, днес е време всички да поемем отговорност към гласа на избирателите си, стабилността на държавата и по-добро утре. Това заяви в декларация от името на ГЕРБ председателят на ПГ Десислава Атанасова.  "Отговорността е тежка, а често е непоносима за хората, които гледат на политиката само като инструмент за изграждане на имидж", коментира народният представител.

 

"Една криза не се управлява само с говорене, а действия и вземане на решения", припомни председателят на ПГ на ГЕРБ. "Изборите преминаха нормално, въпреки че предварително имаше такива заявки. Никой, включително в тази зала, не оспори изборните резултати", каза Десислава Атанасова. Ще предложим правителство, което да се справи с кризата. Ще протегнем ръка към политическите ни опоненти. Ако не бъдем подкрепени, то отговорност поема втората политическа сила, заяви шефът на ПГ на ГЕРБ. "Предстоят ни важни, бъзи и тежки решения", обясни Атанасова и припомни успехите на правителството на ГЕРБ, сред които пълната енергийна независимост, увеличението на пенсиите и заплатите.

 

"Болните политически амбиции замъгляват факта, че сме избрани от народа. Омразата не гради, отрицанието на политическия опонент може да доведе до временен успех, но ще е за кратко", заяви шефът на ПГ на ГЕРБ. "На 4 април българските граждани не казаха "ГЕРБ вън", а казаха че искат съгласие и борба с предизвикателствата на страната ни. Отговорността на милиони съдби тежи", съобщи Атанасова.

"Хората искат да живеят добре, да усетят промяната. НС трябва да положи ефективни решения, необходим е системен подход", коментира Десислава Атанасова. 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени