Десислава Атанасова: Станислав Трифонов, не предизвиквайте хората да напишат "Няма такъв лъжец"!

Бъдете здрав, нужен сте, за да управлявате държавата, допълва Атанасова

Десислава Атанасова
Десислава Атанасова Източник: ПП ГЕРБ

Очевидно е нужно да припомня на Станислав Трифонов, къде съм била през последните години и защо не е приета промяната на избирателната система - мажоритарен вот в два тура. Това пише в своя фейсбук  профил председателят на ПГ на ПП ГЕРБ Десислава Атанасова.Тя добавя, че промените в ИК са били отхвърлени от днешните нови другарчета ва ИТН от БСП и ДПС, а самият Трифонов е нарекъл това "държавен преврат".

 

Ето и целият пост на Десислава Атанасова:

Очевидно е нужно да припомня на Станислав Трифонов, къде съм била през последните години и защо не е приета промяната на избирателната система - мажоритарен вот в два тура.
Г-н Трифонов, бях народен представител и ВНОСИТЕЛ на въпросите за провеждане на Референдум, иницииран от Вас и на промените в ИК за мажоритарен вот в два тура.
Когато  промените в ИК бяха отхвърлени от новите Ви другарчета от БСП и ДПС, Вие, г-н Трифонов, бяхте пред сградата на Народното събрание и заявихте:
"На референдума народът пряко упражни властта си. Пряко изрази волята си. Днес депутатите не признаха тази воля и практически извършиха държавен преврат. От днес ние не живеем в демократична държава. От днес ние живеем в някаква уродлива форма на партийна аристокрация"
Г- н Трифонов, вече е 2021 година, аз отново ще съм ВНОСИТЕЛ на промените в  ИК за мажоритарен вот в два тура.
Засега Вас ви няма, освен във виртуалното пространство, но карантината изтича на 24 април и е време да заявите позиция - лично, непосредствено, открито - пред 2,5 милиона българи.
От Вас зависи дали ще напишат #няматакъвлъжец!
Бъдете здрав, нужен сте, за да управлявате държавата!"

 

Очевидно е нужно да припомня на Станислав Трифонов, къде съм била през последните години и защо не е приета промяната на...

Публикувахте от Desislava Atanasova в Неделя, 18 април 2021 г.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени