Димитър Делчев: ИТН няма да предложи за премиер Меглена Кунева

Разглеждаме вариант Бойко Рашков, Янаки Стоилов, Кирил Петков и Велислав Минеков да останат министри

Димитър Делчев
Димитър Делчев Източник: Zonanews

"Има такъв народ" ще предложи министър-председател, но той няма да е Меглена Кунева. Не държим да участваме с министри и няма да го направим. Следващият кабинет ще е еднопартиен". Това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" депутатът от "Изправи се БГ! Ние идваме!" Димитър Делчев.

 

"Разглеждаме вариант Бойко Рашков, Янаки Стоилов, Кирил Петков и Велислав Минеков да останат министри", допълни Делчев. Според него основният управленски конструкт ще бъде "Има такъв народ" и "Изправи се бг! Ние идваме", а ще се използват и плаващи мнозинства.

 

"За нас е важно да е ясно следващото правителство да не промотира хора, свързани с ДПС или ГЕРБ. "Има такъв народ'' подкрепи предложението ни за увеличение на майчинските. На разговори с БСП и ДПС няма да ходим", заяви той. Делчев сподели, че приоритет за "Изправи се БГ! Ние идваме!" е парите за култура да са с 0,2% повече всяка година.

Още от "Политика"

ГЕРБ: Бойко Рашков е шеф на предизборния щаб на Радев, да отговори кой е заплашвал Спецов! (ВИДЕО)

Румен Спецов пет пъти е изпращал уведомления до "сламения човек", на когото е продал фирмата си със задължения, за да издължи на хазната тези 1,5 млн. 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени