ДПС-Доган: Лицето Пеевски иска да унищожи ДПС и да открадне марката, за да я трансформира в еднолично търговско дружество

Пита ЦИК за банковата сметка на санкционирания по Магнитски

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Zonanews

Подадохме документите на ДПС за самостоятелно участие. Целта на лицето Пеевски е да унищожи ДПС и да открадне марката ДПС, за да я трансформира в еднолично търговско дружество. Това заяви пред БНТ депутатът Валентин Тончев. По думите му Пеевски в продължение на няколко дни оказвал натиск върху ЦИК.

 

Хората на Ахмед Доган очакват решението на ВАС за регистрацията на партията. Той пита как ЦИК се отнася към банковата сметка на санкциониран по Магнитски човек. Пеевски никога не е управлявал банковата сметка на ДПС, изтъкна Тончев. Тя се е управлявала от Джевдет Чакъров. Партията се представлява от Джевдет Чакъров, подчерта депутатът.

 

Днес изтича срокът за обжалване пред Контролната комисия на изключването на Делян Пеевски и останалите, посочени от Ахмед Доган. Затова и Валентин Тончев смята, че те приемат изключването си. Младите хора в ДПС бяхме предадени от Делян Пеевски, заяви депутатът.

 

Червената линия за следващия парламент ще е Делян Пеевски, по думите му. ДПС на Доган ще разговаря с всички, които са срещу модела Пеевски. Евроатлантизмът на Пеевски е маска, с която той се опитва да заблуди нашите партньори, изтъкна Валентин Тончев.

 

Моделът на Делян Пеевски се настани в много други партии, по мнението му и даде за пример ГЕРБ. Пеевски натискал цялата държавна машина. Ахмед Доган получавал номинации да води листи на ДПС.

Още от "Политика"

Антон Хекимян: Цяло лято не стигна на Васил Терзиев да оправи надлеза на "България"

Само преди 1 година същият човек беше задръстил София с клишетата "Писна ли ви от задръствания" по време на предизборната си кампания, пише още общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени