ДПС се наежи: Уволнете всички наши кадри във властта!

Изявлението е заради "внушения и лъжи", които според ДПС, се "тиражират от Иво Прокопиев"

Халил Летифов
Халил Летифов Източник: ДПС

Настояваме да бъдат уволнени всички кадри, които управляват публичен ресурс и са свързани с ДПС, заяви депутатът от движението Халил Летифов в официална позиция в парламента.

 

Депутатът направи изявлението заради "внушения и лъжи", които според ДПС, се "тиражират от Иво Прокопиев", а именно, че техни кадри ще ръководят ВиКхолдинга. "Това са лъжи, които за пореден път целят да направят внушение по адрес на ДПС", казаха още от партията.

 

По този начин движението иска да се прекратят "поредните внушения и лъжи" по техен адрес. На журналистически въпрос към кой министър отправят призива си, Летифов каза, че ВиК холдингът е в ресора на вицепремиера и регионален министър Гроздан Караджов.

 

Още от "Политика"

ГЕРБ: Откакто "Промяната" е на власт, не е направено нищо за българската околна среда

Младен Шишков припомни, че по отношение на околната среда ГЕРБ винаги са поддържали българското законодателство в съответствие с европейското в сроковете, определени от ЕК

Прочетете повече прочетете повече

Заместник-министърът на земеделието Иван Христанов: ЕК върна Стратегическия план на България с 200 забележки

Проектът на Стратегическия план бе публикуван за обществено обсъждане на 1 март 2022 г. за период от 30 дни. Още тогава много от браншовите организации изказаха своето недоволство

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени