ДПС ще подкрепи проектоправителството на Мария Габриел

Ние се отнасяме много сериозно към тази тема. Разговорите и срещите продължават, добави лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ

Мустафа Карадайъ
Мустафа Карадайъ Източник: Zonanews

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заяви в кулоарите на НС, че Движението са отговорна партия и ще подкрепят мандата на ГЕРБ.

 

"Ние се отнасяме много сериозно към тази тема. Разговорите и срещите продължават. Полагаме усилия за преодоляване на политическата криза в България, защото без изход от политическата криза, няма как да решаваме проблемите на хората", посочи Карадайъ.

 

Той добави, че разговорите продължават. "Решихме днес да не разглеждаме тази тема, защото има по-важни теми. Законите, свързани с правосъдната система вчера са разгледани в правна комисия. На председателски съвет решихме да предложим на Народното събрание да ги включим като точки в дневния ред", каза още той.

 

Попитан кои ресори ще има ДПС, той отговори: Вчера ви казах - не предпоставяйте, дайте да вървим стъпка по стъпка, разговорите и срещите продължават, обясни лидерът на ДПС. 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени