ДПС: Тази провалена власт е по-лоша и от тази на Жан Виденов

Мустафа Карадайъ обясни, че когато една власт се е провалила, тя тегли държавата към пропастта

Мустафа Карадайъ, ДПС
Мустафа Карадайъ, ДПС Източник: Zonanews

"Тази провалена власт е може би най-лошата за последните 32 години, дори по-лоша от властта на Жан Виденов", заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ пред журналисти в парламента, съобщава БГНЕС.

 

Мустафа Карадайъ обясни, че когато една власт се е провалила, тя тегли държавата към пропастта, няма грижа за хората се задържа до кръв.

 

"По времето на Виденов болшевишкия им лозунг им беше "власт без кръв" или нещо такова. Явно и в момента това се опитват да правят", заяви Карадайъ, след като лидерът на БСП Корнелия Нинова проведе спешни разговори с лидерите на преговарящите в рамките на третия мандат партии и стана ясно, че е възможно мандатът да бъде задържан до 15 август, за да се избере нов председател на КЕВР.

 

Карадайъ добави, че има и решение и тълкуване на КС на нормите. "Не би трябвало да се отклоняваме от конституцията и нормите", препоръча той.

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени