ДС офицерът Чуков: След като не мога да намеря място в листите на една партия, защо да стоя в нея?

А пък там се предлагат хора, които не биха ми носили дори и кафе

Боян Чуков
Боян Чуков Източник: bTV

"След като с моята експертиза и 5 езика не мога да намеря място в листите на една партия, а пък там се предлагат хора, които не биха ми носили дори и кафе, защо повече да стоя заедно с тези хора", обяснява мотивите си пред Епицентър Боян Чуков. 

 

Тази сутрин Чуков е внесъл в деловодството на "Позитано" 20 своето заявление за напускане на партията, връчено в първичната му организация в "Младост". В централата на ул. "Леге" пък Чуков е подал молбата си за напускане на Градския съвет и на ИБ на столичната организация на БСП. От там потвърдиха новината.

 

"Никой не ползва моята експертиза. Това е обида!", казва разочарован Чуков. И допълва:
"След като с моята експертиза и 5 езика не мога да намеря място в листите на една партия, а пък там се предлагат хора, които не биха ми носили дори и кафе, защо повече да стоя заедно с тези хора", заявява Чуков.

"Заради паметта на дядо ми не мога повече да стоя в БСП, искам да бъде почтен."Аз съм се клел да работя за България, искам да работя за страната си и ще намеря другаде реалзация, където ще оценят експертизата ми", пояснил той.

 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени