ЕНП-Жени: България заслужава Мария Габриел за премиер

В друга публиция те написаха, че заявяват пълно одобрение за Мария Габриел, "чиято професионална квалификация, политически и личен ангажимент през годините са изключително вдъхновение за толкова много жени!"

Мария Габриел и ЕНП-Жени
Мария Габриел и ЕНП-Жени Източник: Facebook

ЕНП-Жени също се обяви в подкрепа на Мария Габриел. Вчера същото направи председателят Манфред Вебер, който заяви, че цялото семейство на Европейската народна партия стои зад вицепремиерът в оставка. "България заслужава Мария Габриел за премиер! Тя беше там по време на криза, винаги ангажирана, поставяйки националните интереси над всичко друго. Тя е светлината в края на тунела за по-добро бъдеще на българските граждани! Призоваваме всички проевропейски и атлантически партии в България да подкрепят нея и нейния кабинет!" Такава публикация пуснаха на страницата си във Фейсбук от женското крило на ЕНП.

 

В друга публиция те написаха, че заявяват пълно одобрение за Мария Габриел, "чиято професионална квалификация, политически и личен ангажимент през годините са изключително вдъхновение за толкова много жени!".

 

"В днешно време, когато Европа насърчава овластяването на жените и равенството между половете в пълния си размах, не можем да позволим езикът на омразата и сексистките коментари да подкопава престижа и Ние - Жените от ЕПП - казваме НЕ! на всички опити, предназначени да навредят по този начин на репутацията на един от най-успешните български и европейски политици и пример за подражание, чието име и политически убеждения гарантират проевропейската и проатлантическата Гордеем се с теб и заставаме твърдо зад теб Мария! България те заслужава като неин премиер!", написха ЕНП- Жени.

 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени