Ето кога и къде ще гласуват водачите на листи на ГЕРБ-СДС

Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ

Политическа партия ГЕРБ
Политическа партия ГЕРБ Източник: Zonanews

 Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Габрово Томислав Дончев ще гласува в родния си град Габрово. Той ще даде своя вот в 11:00 часа, в избирателна секция 49 – "Национална Априловска гимназия". 

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково Делян Добрев ще гласува в 11:02 часа в 71 СИК в СУ "Св. Паисий Хилендарски", град Хасково. 

 

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за Русе и Раздрад Десислава Атанасова ще упражни правото си на глас в 11:00 часа. Тя ще гласува в СУ "Васил Левски", жк. Дружба, град Русе.


Тома Биков, водач на листата на ГЕРБ-София в 24 МИР ще упражни правото си на глас в 11.00 часа. Той ще гласува в 107 ОУ"Хан Крум", ул."Димитър Димов" 13, град София.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Сливен Десислава Танева ще упражни правото си на глас в училище "Хаджи Мина Пашов" , град Сливен в 8:30 часа.


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Ловеч Николай Нанков ще гласува в 10:30 часа в родния си град Априлци. Той ще упражни вота си в избирателната секция в НЧ "Бъдеще 1894" в кв. Острец.

 

Председателят на СДС и водач на листата на ГЕРБ-СДС в 23 МИР-София Румен Христов ще гласува в 9:30 часа в гр.София, ж.к. "Бъкстон", 2 СОУ "Академик Емилиян Станев" на ул."Ген.Ал.Суворов"№ 36.

 

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС за Шумен и Стара Загора Красимир Вълчев ще гласува в 10:30 часа, в СИК № 14 - Професионална гимназия по компютърни науки и математически анализи "Проф. Минко Балкански", град Стара Загора.

 

Екатерина Захариева, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пазарджик ще гласува в ОУ "Проф. Иван Батаклиев",  гр. Пазарджик, в 14:00 часа.

 

Водачът на ГЕРБ - СДС за Кюстендил Христо Терзийски ще гласува в родното си място - село Слокощица. Той ще упражни правото си на глас в 11:00 часа, в 81-ва секция (сградата на бившата детска градина).

 

Красен Кръстев, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Враца ще гласува в 7:00 часа, в секция 6, град Бяла Слатина.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Ямбол Димитър Иванов ще гласува в 11:00 часа, в изборна секция 11 на ул. "Славянска"4, град Ямбол.

 

Росен Желязков, водач на листата ГЕРБ-СДС за Благоевград ще упражни правото си на глас в 12:00 ч. в СИК 11, район "Красно село", Столична община.

 

Водачът на ГЕРБ-СДС за Смолянска област д-р Красимир Събев ще гласува в секция 19- Обреден дом, бул. България №10, Смолян. Кандидатът за народен представител ще упражни своя вот от 11.00 часа.

 

Пламен Тачев, водач на листата на листата на ГЕРБ - СДС - Плевен, ще гласува в 13:00 часа в секция 30, град Червен бряг.

 

Водачът на листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева ще упражни правото си на глас в 11:00 часа в секция № 135, СУ "Петко Р. Славейков".

 

Вежди Рашидов, водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област  ще гласува в град София. В 09:00 той ще пусне своя вот в  64 ОУ, кв. Симеоново.

 

Водачът на листата на ГЕРБ – СДС в 26 МИР София – област Младен Маринов ще гласува в 9:00 часа. Той ще пусне гласа си в столичното 199 ОУ "Свети Апостол Йоан Богослов" на ул. "Поручик Георги Кюмюрджиев" № 30, ж.к. Левски Г, район Подуяне.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС - Варна Даниел Митов ще гласува от 11:00 часа, в 175 секция в курорта Златни пясъци.

 

Жечо Станков, водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Бургас ще упражни правото си на глас в 14:00 часа в ППМГ "Акад. Никола Обрешков", град Бургас.


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в 5 МИР-Видин Росица Кирова ще гласува в 11:00 часа, в Профилирана Природо-математическа гимназия "Екзарх Антим I", град Видин.


Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Велико Търново доц. Костадин Ангелов ще гласува в 11:00 часа. Той ще пусне гласа си в СУ ,,Вела Благоева", кв "Бузлуджа", град Велико Търново.


Георг Георгиев, водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Перник ще упражни правото си на глас в 16:30 часа. Той ще гласува в ПМГ "Христо Смирненски", град Перник.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Добрич Деница Сачева ще гласува в 10:30 часа в СУ "П.Р. Славейков", град Добрич.

 

Ивелин Иванов, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Силистра ще гласува в 7:22 часа. Той ще упражни правото си на вот в спортно училище "Дръстър" в Силистра.

 

Ирена Димова, водач на листата на ГЕРБ-СДС за Монтана ще гласува в 11:02 часа в 39 секция, Младежки дом, град Монтана.

 

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Търговище Теменужка Петкова ще гласува в 9:00 часа в I СУ "Св.Седмочисленици" в гр.Търговище.

Още от "Политика"

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Премиерът и министър на външните работи Димитър Главчев ще участва в Срещата на Съвета на ОИСР на ниво министри

В момента в ОИСР членуват 38 държави, сред които най-развитите икономики от Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия, съставляващи 70 % от глобалното производство и търговия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени