Ето кой "информира" САЩ! Арман Бабикян: Вижте как изглежда докладът на Държавния департамент на САЩ – изглежда като всичко, което говорим в България

Тази фраза в уста на човек, фирма на когото допреди две години плащаше хостинга на най-отвратителния фейк сайт Информиран.нет, звучи потресаващо

Арман Бабикян
Арман Бабикян Източник: Manirabg

Преди минути бащата на фейкновините в България и кандидат депутат Арман Бабикян разкри кой е "информаторът" на Държавния департамент:
"Вижте как изглежда докладът на Държавния департамент на САЩ – изглежда като всичко, което си говорим в България", каза той в предаването "Лице в лице" по bTV. Бабикян добави, че "Истината се казва и то такава, каквато българският народ я знае. Не само го знае, живее го".

 

Тази фраза в устата на човека, фирма на когото допреди две години плащаше хостинга на най-отвратителния фейк сайт Информиран.нет, звучи потресаващо. Това е гавра с всичко - с възможността да се спре фейк епидемията, да се спре оплюването на всеки, който бъде нарочен от господарите и плащачите, да се прекрати масовото зомбиране на българите със 100-процентови лъжи и измислици. Да се спре оклеветяването на стотици публични лица, които някой е поръчал през този сайт. 


 

Фирма на Бабикян е плащала хостинга на Информиран.нет
Фирма на Бабикян е плащала хостинга на Информиран.нет Източник: ПИК
Фирма на Бабикян е плащала хостинга на Информиран.нет (3)
Фирма на Бабикян е плащала хостинга на Информиран.нет (2)
Фирма на Бабикян е плащала хостинга на Информиран.нет (4)


 

Още от "Политика"

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени