Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов: Подкрепете най-добрия кандидат за кмет на община Баните - Павлин Белчев!

Две неща са много важни за мен – приемствеността и професионализмът. Приемственост заради това, което направи баща ми. Заради това, че общината започна да се развива в градивна посока. Професионализъм - защото работя от 13 години в Министерство на земеделието, съответно съм натрупал достатъчно експертен и административен опит, който да ми помага да си върша работата като кмет ефективно и резултатно, посочи кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ

Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов и кандидатът за кмет на Община Баните Павлин Белчев
Евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов и кандидатът за кмет на Община Баните Павлин Белчев Източник: ПП ГЕРБ

Аз пътувам из цяла България и виждам как общините променят облика си. Много е важно кой е кметът, как управлява, каква визия има, с какви намерения е. Един кандидат за кмет колкото и добре да говори, колкото и приятни неща да обещава, сам не може да се справи. Силата е в екипа, а ние сме много силен екип. Затова сме тук, за да изразим нашата подкрепа към Павлин Белчев. Това заяви на среща с жители на Баните евродепутатът Асим Адемов от ГЕРБ/ЕНП. Той бе заедно с областния кординатор на ГЕРБ Николай Мелемов, кметът на Търън от 40 години насам Явор Говедаров и кметът на гърменското село Хвостяне Сейхан Ахмедов – кмет от 10 години.

 

"Около Павлин има силен екип - правителство, народни представители, европейски представители в парламента. Това, което той ви обещае, ще бъде изпълнено, защото ние всички заедно ще работим това да се случи. Това, което е нужно, сме го направили на европейско и национално ниво, той ще го направи на местно и общинско ниво. Аз се надявам в неделя да подкрепите най-добрия кандидат за кмет Павлин Белчев", подчерта Асим Адемов.

 

Среща с избиратели



Кандидат-кметът Белчев се обърна към избирателите с думите: „Две неща са много важни за мен – приемствеността и професионализмът. Приемственост заради това, което направи баща ми. Заради това, че общината започна да се развива в градивна посока. Професионализъм - защото работя от 13 години в Министерство на земеделието, съответно съм натрупал достатъчно експертен и административен опит, който да ми помага да си върша работата като кмет ефективно и резултатно“, посочи той. Приоритетите, по които смята да работи, са с акцент върху инфраструктурата, земеделие, социални дейности, здравеопазване, туризъм и нови възможности за работа.

 

"Моето намерение, ако ми дадете шанса да стана кмет на община Баните, е не да стоя толкова в кабинета, колкото да обикалям всички населени места и постоянно да имаме контакт, благодарение на който да имам реална представа от проблемите ви. Работата на кмета, разбира се, не е само да обикаля населените места, а и да инициира и създава проекти, с които да печели блага за своите съграждани. Заставам пред вас като кандидат на най-голямата и най-успешната за последните години - политическа партия ГЕРБ. В тази връзка съм сигурен, че ако ми дадете шанса да бъда кмет, ще успея да реализирам всичките си идеи, още повече, че ще имам подкрепата и на държавата", подчерта Павлин Белчев.

 

Според областния координатор на ГЕРБ-Смолян Николай Мелемов кандидатът на партията за кмет на Баните има профила на един успешен управленец -  образован, работлив и най-важното - близо до хората. Представителите на ГЕРБ проведоха срещи и с жителите на селата Оряховец и Давидково, където призоваха в неделя да подкрепят кандидата за кмет от ГЕРБ с номер 13 в бюлетината.

 

Още от "Политика"

МС: България не признава резултатите от изборите, проведени в незаконно окупираните територии на Украйна

Провеждането на т. нар. президентски избори и в незаконно окупираните територии на Украйна е още едно доказателство за грубо нарушение на международното право

Прочетете повече прочетете повече

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени