Гълъб Донев: Ще оставим в наследство на нашите приемници във властта разрешени кризи, възстановени отношения между институциите, добър диалог с гражданите

В нашето правителство няма артисти, а има министри, добави той

Гълъб Донев
Гълъб Донев Източник: Пресцентър на МС

Ако всички говорят за третия мандат, значи е време за край на нашия - с тези думи служебният премиер Гълъб Донев откри днешното заседание на правителството и обясни, че отчетът за направеното от тях ще бъде направен през следващата седмица. 

"Ще оставим в наследство на нашите приемници във властта разрешени кризи, възстановени отношения между институциите, добър диалог с гражданите и убеждението, че управлението на държавата е занимание - открито и прозрачно", посочи той. 

"Социолозите често казват за нас, че никой в служебното правителство не блести особено. Това е така, защото работим в екип. В нашето правителство няма артисти, а има министри. Ние не играем на власт, ние изпълняваме своите правомощия", допълни Донев. 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени