Галя Желязкова, ГЕРБ: Не ни е страх от служебния кабинет, докарахме стабилност в България

"Ние сме получили доверието на над 800 000 избиратели, всеки един ли ще изчегъртат", попита тя

Галя Желязкова
Галя Желязкова Източник: Bulgaria ON AIR

"Тези промени са знак, че ние даваме напред и в никакъв случай назад. Залагаме на млади лица, на добронамереност. Както каза и нашият председател: ние си оставаме твърди и добронамерени, защото единствено с диалог ще има разбирателство". Това заяви членът на Контролната комисия на ГЕРБ Галя Желязкова в студиото на "Денят ON AIR". И допълни, че в никакъв случай отстраняването на Йорданка Фандъкова и Димитър Николов като зам.-председатели на партията, не е знак на свалено доверие.

 

"Доверието не е свалено. Те остават и членове в Изпълнителната комисия. Те имат изключително много ангажименти по градовете, за които отговарят. Ако имаше разочарование, те нямаше да са част от ръководството. Защото нека помним какви бяха тези градове преди тях", подчерта още Желязкова.

 

Тя беше лаконична относно слуховете, че Фандъкова и Николов ще са кандидат-президентска двойка на ГЕРБ. "Все още не е коментирана кандидатурата. Има още много работа, трябва да стигнем по-близо до хората. Нашите политически опоненти само скачат срещу нас, ще ни изчегъртат кое - санирането ли?! Това е реалната помощ за хората. Ние трябва да съумеем да запазим добрия тон. Нашите политически опоненти не направиха нищо. Най-важното ли беше Изборният кодекс? Ами пенсионерите, ами Ковид обстановката?, заяви Желязкова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени