Георг Георгиев: Президентът е шегобиец! При други обстоятелства всеки щеше да бъде съден за клевета!

Основният виновник българи да не могат да стигнат до избирателни урни в неделя е той, добави Георг Георгиев

Георг Георгиев
Георг Георгиев Източник: Facebook

Заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев отговори остро, аргументирано на обръщението на Румен Радев по повод предстоящите в неделя парламентарни избори. "Обикновено такива мрачни речи той държи на 31 декември или пък честит първи април, защото президентът се очерта като един от най-големите шегобийци в държавата. Надявам се, че това е първоаприлска шега. При други обстоятелства всеки щеше да бъде съден за клевета", посочи зам.-министърът на външните работи Георг Георгиев, цитиран от NOVA.

 

"Основният виновник българи да не могат да стигнат до избирателни урни в неделя е той. След всички консултации, които проведе, след всички партии, които привика, позиционира изборите на Великден - във време на криза, на локдаун, на ограничителни мерки", коментира Георгиев. "Най-сериозната заявка за борба с корпоративния или купения вот е да отидеш да гласуваш. Нашият отговор на всичко това е висока избирателна активност", каза Георг Георгиев.

Още от "Политика"

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени