Георги Мараджиев осъди Община Родопи за клевети

От години Мараджиев е обект на злонамерени сигнали и фалшиви новини

Георги Мараджиев
Георги Мараджиев Източник: Plovdiv-online

Семейната фирма на кмета на община Стамболийски и координатор на ГЕРБ-Пловдив Георги Мараджиев осъди Община "Родопи" и опроверга лъжите и клеветите на анонимен източник от администрацията на "Родопи", съобщава Plovdiv-online. Ще бъде заведена и поредица от съдебни дела срещу останалите клевети, които не спират да се сипят срещу кмета и срещу собствеността на семейството му.

 

От години Мараджиев е обект на злонамерени сигнали и фалшиви новини, които идват най-често от анонимни източници.

 

По този повод и след поредната лъжа за неплатени данъци на бившата фирма на кмета, той  излезе със следната позиция:

"Като бивш собственик на фирма "Полипласт – Мараджиев" ЕООД за пореден път опровергавам зловредни сигнали и медийни твърдения за неплатени публични задължения на фирмата към Община "Родопи". В началото на годината чрез анонимен източник от администрацията на "Родопи" беше разпространена фалшивата новина за образувано дело за данъчни задължения на фирма "Полипласт – Мараджиев" ЕООД в размер на 150 000 лева.

Информацията бе анонимна, за да не може да бъде уличен източникът на информацията, който най-вероятно е служител на "Родопи", както и да не бъде подведен под съдебна отговорност за клевета. За да бъда оклеветен като кмет на община и обществена личност, за злонамерените внушения бе използван дългогодишен спор за това, че Община "Родопи" не извършва дължимото от нея сметосъбиране, сметоизвозване и почистването на територията на "Полипласт – Мараджиев" ЕООД, както и обезвреждане на отпадъците. Затова бе потърсена съдебна защита. И не Община "Родопи" съди "Полипласт – Мараджиев", а "Полипласт – Мараджиев" заведе дело!

Жалбата срещу Община "Родопи" бе уважена в пълен размер!!! Пак повтарям: В пълен размер!

Спорът е приключен от Върховен административен съд, който постанови със свое РЕШЕНИЕ НОМЕР 8075/ 05.07. 2021 г., че жалбата е основателна и доказана, защото не се предлага и осъществява услуга по сметосъбиране и сметоизвозване, по подръжка на чистотата и обезвреждане на отпадъците от страна на "Родопи".

ФИРМАТА НЕ ДЪЛЖИ НИТО ЛЕВ НА ОБЩИНА "РОДОПИ". Не 150 000, не 70 000! Нищо!

Община "Родопи" дължи адвокатски хонорари на "Полипласт – Мараджиев" в размер на 5 353 лв.

Доказахме, че са безплодни всички опити да бъде опетнено името ми, да бъда злепоставен като основател на фирмата и кмет на община. А сега започват и други дела, за които ще ви информирам. И за прословутата тръба, заустена уж в Марица, и за отровената риба в реката, която плуваше срещу течението, и за клеветите за неправомерно закупена служебна кола, и за клеветите в разни телевизионни формати, и за апартаментите, и за вилите палати и още, и още.

По всички сигнали, пускани срещу мен с цел оклеветяване от три лица, са извършени всички проверки! И няма нито едно нарушение! Нито едно! Само лъжи и клевети! Така че, сега е ред на съда.

Срещу всеки клеветник – дела! До дупка. За да се знае: Когато клеветиш, лъжеш безсрамно, изсипваш кал, а ти самият си затънал в тази кал и даже си осъден от закона, има съд.

Към тези тримата неуспели кандидат-кметове и общински съветници: Потърсете си добри адвокати! Ще успеете ли да ми платите обезщетенията?! Постарайте се и събирайте пари. Че всичко събрано от вас ще отиде за благотворителност!"

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени