ГЕРБ - Видин с нов областен координатор

Александър Матеев е новият областен координатор на ГЕРБ - Видин. Това съобщават от пресцентъра на партията

Александър Матеев (вдясно) е новият областен координатор на ГЕРБ-Видин
Александър Матеев (вдясно) е новият областен координатор на ГЕРБ-Видин Източник: ПП ГЕРБ

Той бе представен  от административния секретар на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов на пресконференция във Видин. В нея участваха и досегашният областен лидер на ГЕРБ Владимир Тошев, председателят на СДС-Видин Генади Велков и кметът на община Видин д-р Цветан Ценков. Пресконференцията се проведе непосредствено след края на работна среща, в която участие взеха председателите на всички общински структури на ГЕРБ в област Видин, както и кметове на общини, общински съветници и др.

"Днес колегите приеха единодушно решението на Изпълнителната комисия за областен координатор на ГЕРБ във Видин да бъде утвърден Александър Матеев. Вярваме, че той ще продължи възходящата линия на развитие при ГЕРБ – Видин", каза Цветомир Паунов. Той даде висока оценка за свършената през годините работа от страна на досегашния областен координатор. "През годините Владимир Тошев беше човекът, който заедно с целия този екип, положи огромни усилия  ГЕРБ да бъде първа политическа сила в област Видин. Резултатите от последните местни избори го показаха – ГЕРБ спечели дори в общини, в които досега не сме имали толкова сериозна подкрепа", подчерта административният секретар на ГЕРБ.

 

Създаденият добър екип трябва да се надгражда, отбеляза Паунов и добави, че и областната, и общинските организации на ГЕРБ в област Видин работят отлично.

"Искам да благодаря на ръководството на Политическа партия ГЕРБ в лицето на Изпълнителната комисия и лично на г-н Борисов за пълното съдействие и отговорност към Видинска област и към Северозапада", каза Владимир Тошев. Той припомни в тази връзка твърдия ангажимент за модернизирането на пътя Видин – Ботевград, чието строителство вече стартира и се очаква да приключи през следващите две години. "Търсенето на нови лица е естествен процес в развитието на една организация и се надявам, че с г-н Матеев ще продължим да работим заедно", завърши Тошев.

От своя страна Александър Матеев сподели, че приема поста областен координатор на ГЕРБ – Видин без капка съмнение в изхода от предстоящите избори. "Това са избори, които Политическа партия ГЕРБ трябва да спечели, защото това е единствената партия, която води България по европейския път на развитие", категоричен беше новият областен координатор на ГЕРБ.

Мобилизацията на структурите на ГЕРБ в област Видин за предстоящите избори е на много високо ниво, отбеляза по време на пресконференцията административният секретар на партията. Той съобщи, че всички, присъствали на работната среща, са отчели изключително доброто политическо и принципно сътрудничество между ГЕРБ и СДС.  В тази връзка Паунов изказа специални благодарности към кмета на община Видин Цветан Ценков и председателя на СДС – Видин Генади Велков. "С тях ние работим перфектно и това е един много успешен модел, който може да бъде приложен не само на местни ниво, но и на национално", отбеляза Паунов.

Председателят на СДС – Видин Генади Велков изрази увереност, че доброто сътрудничество с ГЕРБ ще продължи и занапред. "Убеден съм, че на предстоящите избори ще се представим изключително добре", сподели Велков.метът на община Видин  д-р Цветан Ценков отбеляза, че Видин е пример за цяла България за това за едно обединение на дясното в името на по-доброто развитие. "Всяка една политическа партия, която управлява България, трябва да си дава сметка, че предизвикателството на новото време е в това страната ни да остане в правилния коловоз на евроатлантическите ценности. Надявам се предстоящите избори да бъдат успешни за България", каза д-р Ценков, като пожела успех на новия областен координатор на ГЕРБ.

 

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени